marbres_taima  

 
   
 

Som una empresa amb més de 20 anys de trajectòria. Any rere any ens hem anat adaptant a les necessitats dels nostres clients per oferir-los la millor qualitat i servei. Per això hem seguit apostat per la renovació constant i una forta inversió en maquinària de primera línia, com ara la de control numèric, que ens permet realitzar qualsevol tipus de treball que desitgi. També disposem d’un seguit d’eines de disseny CAD que ens permeten realitzar la nostra feina amb una gran precisió i rapidesa.

La nostra producció va dirigida a tot tipus de clients, des de particulars o empreses de la construcció fins a  institucions. Els oferim qualsevol treball de decoració en general, com ara cuines, banys, paviments, aplacats, plats de dutxa, façanes, escales, taulells, xemeneies. Fem realitat les seves idees, estem especialitzats en el disseny i realització de peces especials a la seva mida. També restaurem peces antigues, com ara piques, taulells de calaixeres i altres, deixant un acabat òptim sempre que sigui possible recuperar la peça.

Els nostres materials són de primera qualitat. Seleccionem acuradament els nostres proveïdors i ens assegurem d’oferir-li  allò que busca. Disposem d’una extensa gamma de granits, compactes tipus Silestone, marbres, pedres, pedres semiprecioses, ònix i altres, provinents de diversos punts de l’estat i del món, com ara Itàlia, Brasil o Índia. A més, per encàrrec, li trobem qualsevol tipus de pedra en què estigui interessat, sigui per la seva exclusivitat o raresa.  A les nostres instal·lacions, de prop de 2.000 metres quadrats, disposem d’un ampli estoc de material que anem renovant constantment.

Els nostres anys d’experiència en l’exportació dels nostres productes ens han donat nous coneixements i ens han animat a l’expansió. Consulti pel nostre servei de lliurament a domicili a qualsevol punt d’Europa o del món.

Disposem d’un equip tècnic amb molts anys d’experiència que el pot assessorar i aconsellar en qualsevol decisió de decoració, materials i altres. L’alta formació del nostre equip de professionals de la pedra ens permet poder  oferir qualsevol tipus d’acabat, així com un gran servei de muntatge a domicili de cuines, banys i altres.

Tenim solucions per a qualsevol dubte o necessitat que tingui, per protegir la seva pedra, reparar-la de cops i ratllades, productes de neteja, eliminació de grafitis i altres. També disposem d’un equip de polidors amb una llarga experiència al servei de particulars, institucions, botigues i hotels. Ens importen els seus problemes i trobem la solució al seu cas.

 
 
 
   

C/ Banyoles, nau 4 | 17430 Santa Coloma de Farners | Girona | Tel. 972 87 73 90 | info@marbrestaima.com

 

ByScomputer